Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat 2017-07-26T07:15:18+00:00

Jelen weboldal oldal üzemeltetője Kiss Zsuzsanna egyéni vállalkozó.

BeHome Pilates Stúdió
Telephely: 1088 Budapest Bródy Sándor utca 27.
Telefonszám: 0620/229-27-73
E.mail: zsuzsi@tokeletesalak.hu

Nyilvántartási szám: 35215892
Adószáma: 66465991-1-41
Statisztikai számjele: 664659911855123101
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-90438/2015.

A tokeletesalak.hu jogtulajdonában álló weboldal teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és Kiss Zsuzsanna jogtulajdonát képezik.

A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos. A weboldal tartalma a szerző neve [Kiss Zsuzsanna] és a forrás [www.tokeletesalak.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 27 900 Ft + Áfa szavanként naponta.

A weboldalon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blogértesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím személyes használatú, lévén, hogy a weboldal információi csak magánszemélyeknek szólnak és kizárólag ilyen érdeklődésre tarthatnak számot.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldalt üzemeltető Kiss Zsuzsannától, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben Kiss Zsuzsannának termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül törlöm az adatbázisból és kizárom a hírlevelem olvasóinak köréből.

A feliratkozás önkéntes.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adom át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általam küldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással.

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját hirdetéseim küldésére használom.
A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: a megrendelő neve, telefonszáma, postázási és számlázási címe.

A tokeletesalak.hu blogon megjelenő kommentek

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi.

A tokeletesalak.hu oldalon forgalmazott anyagokhoz.

A Kiss Zsuzsanna egyéni vállalkozó által üzemeltetett weboldal (tokeletesalak.hu) megrendelési adatlapjának kitöltésével és a “megrendelés elküldése” gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli.

Az ajánlatban szereplő termék díj minden esetben belföldi banki átutalással való fizetésre vonatkozik.

Elektronikus szállítás esetén a mindenkori termék linkjét befizetés után kapja meg a megrendelő. A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatálya alá tartozik. A termék gyártója Kiss Zsuzsanna egyéni vállalkozó fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül pl. versenyérdek ütközés miatt elutasítsanak.

A termék szerzői jogvédelem alatt áll, jogtulajdonos Kiss Zsuzsanna egyéni vállalkozó. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, fájlmegosztóra való feltöltés, bármilyen visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.

A megrendelésekre az internetes vásárlások általános szabályai vonatkoznak. A forgalmazó nem kínál 100%-os pénzvisszatérítési opciót.

A megrendelt termék nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalomnak minősül, melynek megrendelése esetén a vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát. Lásd: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 14/m: “A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.”

A forgalmazó a termék technikai kezeléséhez (audió és videó lejátszás, html megnyitás, pdf kezelés, általános számítógép használat és kezelés) nem nyújt ügyfélszolgálati segítséget. Az anyagok bármilyen számítógépen lejátszhatók, amelyen legalább Internet Explorer 6-osnál újabb böngésző van, és van bármilyen alkalmazás, amely képes “mp3″ „mp4” és “pdf” fájlok lejátszására.

Ezek beszerzéséről, telepítéséről a megrendelőnek kell gondoskodnia.

A honlap működik, csak átalakítás alatt van!

Ha nem működő vagy nem létező oldalra navigáló linket találsz elnézést érte, igyekszek gyorsan elkészülni vele :)

Köszönom a megértést!

Kiss Zsuzsi

éhív